OVER MIJ

Een kleine 27 jaar (auw!) geleden kwam deze creatieve stuiterbal op de wereld. Creativiteit zat er al vanaf jonge leeftijd in. Maar dat kon ook niet anders als je in Nuenen bent opgegroeid. Het dorp waar ook de kunstenaar Vincent van Gogh een aantal jaar woonde. 

Nadat ik mijn HAVO-diploma behaalde ben ik Communicatie – International Event, Music and Entertainment Studies gaan studeren in Tilburg. Gedurende mijn opleiding heb ik tweemaal stage gelopen. In 2015/2016 heb ik stage gelopen op de internetredactie van STERRENNL bij AVROTROS. En in 2017 heb ik mijn onderzoekstage mogen doen bij het online platform Girls in Film. 

Nadat ik in 2017 mijn Bachelor of Arts kwam ik bij een werkervaringsplek terecht. I4NATURE. En via via via (ja, deze hoor je vaker) kwam ik terecht op het kantoor van een technisch producent van verschillende evenementen. Deze producent gaf mij de kans om zonder enige ervaring op Concert at Sea te werken. En een passie was geboren. De combinatie van organiseren, gestructureerd plannen met muziek/radio/televisie bleek de perfecte voor mij te zijn. En sinds die week werk ik regelmatig op festivals, besloten evenementen, concerten of bij theatertours. 

De ene dag sta ik merchandise te verkopen met De Dijk, de andere dag sta ik op een festival voor de kunst. En elke dag doe ik dat met een enorme dosis humor en plezier. 

Kijk gerust rond op mijn website waar ik ook mijn ervaringen deel in vorm van blogs. Voor samenwerkingen; via het contactformulier kan je een mailtje sturen. :

HOUDOE!